Axelsestraat 65 : 4537 AD Terneuzen

support ma t/m vr : 8:00-17:00

Verminderen van het aanvalsoppervlak en zo
cyberbedreigingen te minimaliseren

AANGEPAST AAN UW BEHOEFTE

Een schaalbare omgeving

Het geavanceerde detectie- en responsplatform en team van beveiligingsexperts leveren resultaatgerichte beveiliging door elke dag netwerkverkeer en meer dan 140 miljoen logboekberichten te verzamelen en dekking te bieden voor zowel kwetsbaarheden als aanvallen. Inzichten verkrijgen door beveiligingsanalyses van netwerken, applicaties en endpoints in on-premise, hybride en cloudomgevingen.

Schaalbare omgeving
Wereldwijd bewezen techniek

MITRE ATT&CK® framework

Het MITRE ATT&CK framework wordt als basis gebruikt als kennisbank van tactieken en technieken van hackers op basis van waarnemingen uit de “echte” wereld. Door gebruik van bestaande specifieke dreigingsmodellen en -methodologieën uit de particuliere sector, bij de overheid en in de cybersecurity-product- en -servicegemeenschap wordt er altijd gebruik gemaakt van de laatste kennis voor het bestreiden van deze bedreigingen.

MITRE ATT&CK®
Inzichten

Een controle op uw omgeving

Realtime toegang tot informatie over risico’s, kwetsbaarheden, herstelactiviteiten, blootstellingsrisico’s en wijzigingslogboeken. Een plek om te focussen op wat op dat moment van belang is. Zoom in op bedreigingen en logs en krijg inzicht tot de aan de bron. Een intuïtieve weergave van bedreigingen en een plek om het aanvalsplatform inzichtelijk te krijgen en aan te pakken.

Dashboard
ZOOM DOOR PER SECTIE

Doorzoomen op de belangrijkste gegevens

Overzichtelijke weergaves van logs gedurende een periode. Zoom in op details door gebruik te maken van de diverse filters. Een impactlevel parameter geeft u inzicht in meldingen vanaf log niveau tot kritieke melding.

ZOOM DOOR PER SECTIE2
ALARMEN BIJ VERDACHTE ACTIVITEIT

Notificaties bij verdachte activiteit

Bij een mogelijke inbraak of een afwijking zijn er veel verschillende manieren om u op de hoogte te brengen. U kunt bijvoorbeeld bij een notificatie worden gebeld, een sms ontvangen, een email of teams bericht binnen krijgen.
Gerelateerd aan het dreigingsniveau kan er een melding worden ingesteld.

Notificaties
RAPPORTEER AAN HET MANAGEMENT

Bruikbare rapportages bij een incident of bespreking

Vanuit elke view kan er een rapport worden gegenereerd. Een rapport kan worden gebruikt in een overleg of opgeslagen worden als naslagwerk.

Rapporten